Prosjektet omfatter fasaderehabilitering av Sofienberggata 7. I tillegg skal det utføres energitiltak med energibrønner og solcellepanel på tak. Intensive og ekstensive tak. Grønt mobilitetssenter i kjeller. Disse tiltakene skal redusere energiforbruket med 70 prosent. Prosjektet har skrevet intensjonsavtale med FutureBuilt om å bli et forbildeprosjekt.
Prosjektperiode: 2017-2022
Kategorier:

Prosjektleder for utarbeidelse av forprosjekt og mulighetsstudie. Prosjektet omfatter fasaderehabilitering av Sofienberggata 7. I tillegg skal det utføres energitiltak med energibrønner og solcellepanel på tak. Intensive og ekstensive tak. Grønt mobilitetssenter i kjeller. Prosjektet har skrevet intensjonsavtale med FutureBuilt om å bli et forbildeprosjekt.
 Adresse: Grünerløkka
Oppdragsgiver: Oslo kommune
Oppgaver i prosjektet: Prosjektleder mulighetsstudie og forprosjekt.
Prosjektperiode: 2017-2018
Størrelse: BRA: 12000m2
Entrepriseform: Totalentreprise
Kategorier: Ukategorisert

Facebook
LinkedIn